Brandt Otto Brandt -konserni

VarumärkenDela

Honda-motorcyklar

Världens största motortillverkares utbud av motorcyklar, bland dem hittar man alternativ för alla olika motorcykelklasser och för alla förare, från kvartersföraren till tävlingsföraren.

Honda motorcyklar hittar du på www.hondabikes.fi.  

Honda-motocrosscyklar

En armada av motocrosscyklar som vunnit en beundransvärd mängd mästerskap i Finland och i resten av världen. Utbudet omfattar modeller för juniorförare till professionell nivå.

Honda motocross-cyklarna finns på websidan www.hondabikes.fi.

Honda-utrustning, delar och tillbehör

Hondas originaldelar, accessoarer och tillbehör är designade specifikt för varje modell, för att garantera att de passar din Honda produkt. Med dessa produkter kan du vara säker att din Honda håller som en Honda ska, år ut och år in.

Hondas breda sortiment av accessoarer, reservdelar och tillbehör hittar du på www.hondabikes.fi.

Honda-fyrhjulingar

Världens mest köpta fyrhjuling, som kom ut på marknaden långt före alla andra, år 1970. Bakom den framgångsrika fyrhjulingen ligger pålitlig teknik, mångsidiga bruksmöjligheter, stor dragkraft och arbetseffektivitet.

Hondas sortiment av fyrhjulingar hittar du på www.hondamonkijat.fi.

Honda Marine-utombordsmotorer

Honda är världens mest erfarna tillverkare av fyrtakts utombordsmotorer och är det mest köpta utombordsmotormärket genom tiderna, vars första modell lanserades redan 1964.

Honda Marine –utombordmotorer hittar du på www.hondamarine.fi.

Honda Power Equipment

Honda är världens största motortillverkare som tillverkar bl.a. gräsklippare, generatorer, snöslungor, vattenpumpar, stationärmotorer m.m. Det breda sortimentet är för både privat- och professionellt bruk.

Honda Power Equipments hela sortiment finns på internet-sidan www.hondapower.fi.

Arai

Säkerhet i särklass, det garanterar Arai, ett legendariskt hjälmmärke som används av så väl vanliga motorcykelförare som av de kändaste stjärnorna inom motorsporten.

Se hela Arai kollektionen på vår websida www.arai.fi.

(Hemsidorna är finskspråkiga)

Aprilia

Aprilia on teknisesti edistyksellinen moottoripyörämerkki Piaggio konsernin portfoliossa.

Bultaco

Legendaarinen moottoripyörämerkki syntyi uudelleen. Nyt Bultaco jatkaa siitä, mihin se viimeksi jäi: tarjoten asiakkaille pyöriä, joissa on huomisen teknologia ja joita on hauska käyttää. 

Derbi

Derbi on johtava 50 kuutioisten moottoripyörien valmistaja ja markkinajohtaja monessa Euroopan maassa.

Gilera

Legendaarinen, yli 100 vuotias, eurooppalainen moottoripyörämerkki, jolla on vahva tausta moottoriurheilussa.

Piaggio

Piaggio on edelläkävijä teknologisissa liikkumisen ratkaisuissa tarjoten helpompaa liikkumista etenkin kaupungeissa.

Vespa

Elegantti tyyli-ikoni, italialaisen muotoilun ja ajoneuvoteollisuuden helmi.

Zero-sähkömoottoripyörät

Perinteinen moottoripyörä kehittyneimmällä tekniikalla – Zero on moottoripyörien evoluution viimeisin askel yhdistäen liikkumisen vapauden ja kestävän kehityksen.

Ligier

Den legendariska F1-biltillverkarens mopedbilsmodeller har fräsch design samtidigt som modellerna hedrar fabrikens långa och framgångsrika historia inom motorsporten. Det senaste exemplet på detta är den nya specialmodellen RS Racing – en fullt utrustad bil med perfekt finish som kombinerar marknadens bästa kvalitet med ungdomlig sportighet. Ligier mopedbilar är gjorda för över 15 år fyllda ungdomar med mopedkörkort.

Ligiers mopedbilar hittar du på www.ligier.fi

Torqeedo

Torqeedo är marknadens effektivaste eldrivna utombordsmotor, som kommer att klara sig bättre ju strängare miljödirektiven blir. Den är säker, både för naturen och föraren. I den ljudlösa, rena och ekonomiska Torqeedon finns mera propellerkraft och längre räckvidd för batterierna (upp till 6-8h) än i många andra eldrivna utombordsmotorer. Du kan alltså röra dig på vattnet längre än normalt och längre sträckor.

Torqeedos hemsidor är www.torqeedo.fi.

(Hemsidorna är finskspråkiga)

Due

Europas största mopedbilstillverkare Drive Planet har hämtat ett helt nytt mopedbilskoncept till marknaden. Dué First pressar ner priset på nya mopedbilar till en rekord låg nivå, till en nivå som de andra på marknaden inte klarar av att komma ner till. Samtidigt som priset sjunkit har kvaliteten ändå hållits på samma goda nivå. 

Dué mopedbilar hittar du på www.due.fi

Terhi

Terhi-båtarna tillverkas av TerhiTec Oy i Rimito, en liten finsk fiskebygd i sydvästra Finland, som har månghundraåriga traditioner av sjöfarts- och båtbyggeri. Med modern teknik och respekt för gamla traditioner har vi under 42 år redan byggt mer än 205.000 Terhi-båtar. Terhi-båtarna tillverkas i slagfast ABS-plast. 

Från första början har målsättningen varit densamma: Att utveckla och tillverka hållbara, säkra båtar för krävande förhållanden. Terhi-båtarnas säkerhet och höga kvalitet har vunnit stort anseende bland båtägare överallt i världen.

Silver

Under 1990-talets början arbetade fem sedvanligt tystlåtna finländare för en finsk aluminiumbåtstillverkare. Efter att några år ha följt med hur företaget tillverkade sina aluminiumbåtar, kom de fram till att mycket med aluminiumbåtstillverkningen kunde löna sig att göra på ett totalt annorlunda sätt. Tillsammans tog de mod till sig och presenterade idén för sina förmän, men förbättringsförslagen ekade för döva öron. 
Ibland måste man riskera allt för att lyckas – och det är precis vad dessa män gjorde. De lämnade sin dåvarande arbetsplats och grundade ett eget företag där de äntligen skulle kunna tillverka båtar på det sätt de själva ansåg lämpligt, snäppet bättre.

Europower

Europower, en produkt av hög europeisk kvalitetsstandard

Europowers generatorer är byggda i Belgien. Som motormärkesalternativ i generatorerna erbjuder vi Honda, Yanmar och Kubota.Vi kan också erbjuda alternativa märken vid behov. Nu kan du själv välja hurdan generator du vill ha. Välj först storleksklass och förklara med vilka specifikationer du vill ha din generator åt din närmaste återförsäljare. Nästan allting är möjligt; från en större bränsletank till trådlös fjärrstyrning. Till skillnad från många andra generatormärken kan du med Europower använda både ljusflöde och elkraft. Europower har också en programmerbar automatstart ifall det blir strömavbrott. Vid ett strömavbrott startas generatorn automatiskt och eltillförseln fortsätter. Då elen går på tillbaka stängs generatorn av automatiskt

Stäng
Stäng