Brandt Otto Brandt -konserni

Beställ nyhetsbrev

Ja tack, jag vill motta direkt reklam per post gällande produkterna jag valt

Välj de produkter du är intresserad av

Lägg till listan

Honda-motorcyklar
Världens största motortillverkares utbud av motorcyklar, bland dem hittar man alternativ för alla olika motorcykelklasser och för alla förare, från kvartersföraren till tävlingsföraren.

Lägg till listan

Honda-motocrosscyklar
En armada av motocrosscyklar som vunnit en beundransvärd mängd mästerskap i Finland och i resten av världen. Utbudet omfattar modeller för juniorförare till professionell nivå.

Lägg till listan

Honda-utrustning, delar och tillbehör
Hondas originaldelar, accessoarer och tillbehör är designade specifikt för varje modell, för att garantera att de passar din Honda produkt. Med dessa produkter kan du vara säker att din Honda håller som en Honda ska, år ut och år in.

Lägg till listan

Honda-fyrhjulingar
Världens mest köpta fyrhjuling, som kom ut på marknaden långt före alla andra, år 1970. Bakom den framgångsrika fyrhjulingen ligger pålitlig teknik, mångsidiga bruksmöjligheter, stor dragkraft och arbetseffektivitet.

Lägg till listan

Honda Marine-utombordsmotorer
Honda är världens mest erfarna tillverkare av fyrtakts utombordsmotorer och är det mest köpta utombordsmotormärket genom tiderna, vars första modell lanserades redan 1964.

Lägg till listan

Honda Power Equipment
Honda är världens största motortillverkare som tillverkar bl.a. gräsklippare, generatorer, snöslungor, vattenpumpar, stationärmotorer m.m. Det breda sortimentet är för både privat- och professionellt bruk.

Lägg till listan

Arai
Säkerhet i särklass, det garanterar Arai, ett legendariskt hjälmmärke som används så väl av vanliga motorcykelförare som de kändaste stjärnorna inom motorsport.

Lägg till listan

Ligier
Den legendariska F1-biltillverkarens mopedbilsmodeller har fräsch design samtidigt som modellerna hedrar fabrikens långa och framgångsrika historia inom motorsporten. Ligier mopedbilar är gjorda för över 15 år fyllda ungdomar med mopedkörkort.

Lägg till listan

Torqeedo
Torqeedo är marknadens effektivaste eldrivna utombordsmotor, som kommer att klara sig bättre ju strängare miljödirektiven blir. Den är säker, både för naturen och föraren.

Lägg till listan

Dué
Europas största mopedbilstillverkare Drive Planet har hämtat ett helt nytt mopedbilskoncept till marknaden. Dué First pressar ner priset på nya mopedbilar till en rekord låg nivå, till en nivå som de andra på marknaden inte klarar av att komma ner till. Samtidigt som priset sjunkit har kvaliteten ändå hållits på samma goda nivå.

Stäng
Stäng